Οι Ρώσοι… στέγνωσαν και χρωστάνε!

20

Ποιος θα το περίμενε ότι στη χώρα που το χρήμα έτρεχε, θα έφτανε μία μέρα που θα έλεγαν ότι δεν έχουν να πληρώσουν τον προπονητή της Εθνικής τους;

Τους τελευταίους μήνες η σχέση της Ομοσπονδίας της Ρωσίας με τον Φάμπιο Καπέλο περνάει μεγάλη κρίση, καθώς η κάνουλα έκλεισε και οι Ρώσοι λένε πως αδυνατούν να τον πληρώνουν!

Ο 68χρονος Ιταλός, που ανανέωσε το συμβόλαιό του για άλλα τέσσερα χρόνια πριν το Μουντιάλ της Βραζιλίας, με σκοπό να οδηγήσει τη Ρωσία στο Μουντιάλ του 2018, στο οποίο θα είναι γηπεδούχος, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής της Ευρώπης, καθώς εισπράττει 7.000.000 ευρώ καθαρά το χρόνο!

“Το ρωσικό ποδόσφαιρο δεν έχει πλέον χρήματα για να πληρώνει τους μισθούς του Καπέλο. Τόσο απλά. Όταν υπογράφονταν το συμβόλαιο του Καπέλο, θα έπρεπει να είχαν σκεφτεί το πως θα το πληρώσουν. Η κατάσταση είναι πολύ άβολη τώρα” είπε ο αξιωματούχος της ρωσικής ομοσπονδίας, Σεργκέι Στεπάτσιν.

Τον τελευταίο καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες, που ήθελαν τον Καπελο να είναι έτοιμος να παραιτηθεί. “Εδώ και πέντε μήνες δεν έχω πληρωθεί, είμαι στα όριά μου” είχε δηλώσει ο ίδιος πριν από λίγες μέρες.

Δεν είναι, πάντως, λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία προσπάθεια των Ρώσων να αναγκάσουν τον Καπέλο να παραιτηθεί, καθώς με τις εμφανίσεις στο Μουντιάλ και τον πρόωρο αποκλεισμό, άλλαξαν πολλοί γνώμη για τον Ιταλό…