«Ο Κριστιάνο θα φύγει από τη Ρεάλ»

25
KIEV, UKRAINE - MAY 26: Cristiano Ronaldo of Real Madrid lifts The UEFA Champions League trophy following his sides victory in during the UEFA Champions League Final between Real Madrid and Liverpool at NSC Olimpiyskiy Stadium on May 26, 2018 in Kiev, Ukraine. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα της «Record» σύμφωνα με το οποίο, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει πάρει απόφαση να μην συνεχίσει την θητεία του στους «μερένχες».

«Ο Κριστιάνο θα φύγει από τη Ρεάλ» αναφέρεται στον τίτλο του πρωτοσέλιδου της πορτογαλικής εφημερίδας, υποστηρίζοντας πως ο κύριος λόγος της απόφασής του είναι η «αθέτηση των υποσχέσεων από τον Φλορεντίνο Πέρεθ» και πως «δεν είναι οικονομικό ζήτημα, αλλά η αναγνώριση του status του από την ίδια την ομάδα».

Πάντως, σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας, οι τελευταίες κινήσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελούν μία… πίεση, ώστε να διαπραγματευτεί νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους.