Ο Ματέο «χάλασε» την μεταγραφή Μακέντα!

Το ότι ο Ερυθρός Αστέρας αποσύρεται από την διεκδίκηση του Φεντερίκο Μακέντα, υποστηρίζουν τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα από την Σερβία, λόγω τόσο του κανονισμού για τους ξένους ποδοσφαιριστές, όσο και του… Ματέο Γκαρσία.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα δεν έχει καταφέρει ακόμα να παραχωρήσει τον Αργεντινό πρώην μεσοεπιθετικό του Άρη, με αποτέλεσμα τόσο ο αριθμός των ξένων του ρόστερ να μην μειωθεί, αλλά και μην έρθουν κάποια απαραίτητα χρήματα για να προχωρήσει σε κινήσεις.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του Mozzartsport: 

«Ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα αποκτήσει τον Φεντερίκο Μακέντα ή κάποιον άλλο επιθετικό, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από πηγές της ομάδας.

Μόλις δύο μέρες μετά από την δήλωση του προπονητή Ντέγιαν Στάνκοβιτς πως η ομάδα προσπαθεί να πάρει τον Ιταλό.

Ωστόσο προφανώς κάτι άλλαξε μέσα σε αυτές τις 48 ώρες και από το κλαμπ τώρα υπενθυμίζουν πως ο Στάνκοβιτς διαθέτει τέσσερις επιθετικούς, ενώ ο Μπεν και ο Βουκάνοβιτς μπορούν να παίξουν στην κορυφή αν χρειαστεί.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα

Επισημαίνεται επίσης πως ο Μποάκι και ο Πάνκοφ είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία τους, αλλά βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο για τον Στάνκοβιτς μέχρι να έρθουν σε καλό επίπεδο.

Επίσης από τον Αστέρα τονίζουν πως ήδη διαθέτουν έξι ξένους, τη στιγμή που στο πρωτάθλημα μόνο τέσσερις μπορούν να είναι στο γήπεδο την ίδια στιγμή.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα διότι είναι οικονομική πολυτέλεια που ο Αστέρας δεν μπορεί να αντέξει.

Δηλαδή να φέρει κι άλλους ξένους ενώ κάποιοι απ’ αυτούς που διαθέτει δεν υπολογίζονται (Ματέο Γκαρσία).

Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν δελεαστικές προτάσεις για πώληση παίκτη».