«Ο Τζόρνταν είπε κάποια ψέματα»

Ο συγγραφέας του βιβλίου “The Jordan Rules”, εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ των Σικάγο Μπουλς την δεκαετία του 80′ και του 90′ , σε δηλώσεις του ισχυρίστηκε πως ο Μάικλ Τζόρνταν είπε ψέματα στο “The Last Dance”.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, υποστήριξε ότι “Air Mike” Τζόρνταν δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής σε κάποια πράγματα στο ντοκιμαντέρ!

Χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Υπήρχαν πολλά πράγματα στο ντοκιμαντέρ που είπε, τα οποία τυχαίνει να γνωρίζω, τα οποία τα επινόησε. Δεν ήταν μεγάλα ψέματα. Απλώς το ντοκιμαντέρ μοιάζει με αυτές τις ταινίες που βλέπουμε και αναφέρουν ότι βασίζονται σε αληθινή ιστορία”.

Συνεχίζοντας έγινε πιο συγκεκριμένος, λέγοντας πως πιστεύει ότι η ιστορία με την πίτσα και την δηλητηρίαση πριν το Game 5 των Τελικών του 1997 με τους Τζαζ ήταν ψέμα: “Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε το περίγραμμα όσων έγιναν, αλλά αρκετές λεπτομέρειες ήταν ανοησίες, όπως το σκηνικό με την πίτσα και το δηλητήριο. Υπήρχαν και άλλα πράγματα, όχι πολύ μεγάλα, στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ, αλλά κάποια πράγματα ήταν κραυγαλέα ψέματα”.