Πρώην «κίτρινος» για Μπενφίκα και Σπόρτινγκ

14

Ήρθε στον Άρη για ένα εξάμηνο υπό έντονη αμφισβήτηση ως δανεικός από την Πάρμα, ωστόσο κατάφερε σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα να αποδείξει ότι ξέρει πολλά κιλά μπάλα. Ο λόγος για τον Ντανίλο Περέιρα, που στα 23 του απασχολεί την ποδοσφαιρική Πορτογαλία.

Ο νεαρός διεθνής μέσος στα χρόνια που πέρασαν από το 2011 όταν τον είδαμε με τη φανέλα του Άρη, εξελίχθηκε και έχει φτάσει στο σημείο να απασχολεί δύο από τις κορυφαίες πορτογαλικές ομάδες, τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και την Μπενφίκα,που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν.

Ο ίδιος πάντως δεν δείχνει να βιάζεται για το βήμα παραπάνω και το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στη Μαρίτιμο, με την οποία έκανε πέρσι 28 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ. «Δεν με απογοητεύει το να παραμείνω εδώ γιατί είμαι  καλά στη Μαρίτιμο», δήλωσε ο Περέιρα στην πορτογαλική «Record».

«Φυσικά είναι τιμή να υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη δουλειά μου. Πάντα θα δουλεύω για να πάω ψηλότερα, αφού αυτό είναι μεγάλο κίνητρο για κάθε παίκτη», πρόσθεσε ο Πορτογάλος, που έδειξε μία προτίμηση στην Μπενφίκα, λέγοντας: «Είναι ένα κλαμπ που με εντυπωσίασε». Ο Περέιρα υπήρξε μέλος της ομάδας νέων της Μπενφίκα από το 2008 ως το 2010.