Πρώην του Άρη κάνει μήνυση στην ομοσπονδία της Ισπανίας!

Μία άνευ προηγουμένου κόντρα έχει ξεσπάσει στην Ισπανία ανάμεσα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας και το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών.

Αφορμή ήταν η ηχογράφηση και διαρροή του περιεχομένου των συνομιλιών που έγιναν την Τρίτη (07/04, στην τηλεδιάσκεψη που έλαβε μέρος και η LaLiga, με την AFE, της οποίας πρόεδρος είναι ο πρώην παίκτης του Άρη, Νταβίντ Αγκάνθο, να ανακοινώνει μάλιστα πως θα καταθέσει μήνυση κατά της ομοσπονδίας.

Η AFE τονίζει σε ανακοίνωσή της πως τα παράνομα ηχητικά ντοκουμέντα δημοσιοποιήθηκαν την Τετάρτη στην εκπομπή «El Larguero» του σταθμού «Cadena SER» και η συγκεκριμένη «διαρροή» είχε σκοπό να φέρει την ηγεσία του συνδικάτου σε διαμάχη με τους παίκτες που εκπροσωπεί, παρουσιάζοντας την ομοσπονδία ως… εκείνη που πραγματικά υπερασπίζεται τους ποδοσφαιριστές.

Αντίστοιχες σκέψεις με την Ένωση Ποδοσφαιριστών κάνει και η Λίγκα με την Ομοσπονδία να απαντά πως η συνάντηση καταγράφηκε με γνώση όλων των παρευρισκομένων και χωρίς αντίρρηση από κανέναν από αυτούς.