Πόλεμος για ένα… ball boy

18

Το παιχνίδι Άουγκσμπουργκ – Χέρτα είχε λήξει κι ο τερματοφύλακας της Χέρτα, Τόμας Κραφτ, μπήκε στις κατακόμβες των αποδυτηρίων κλωτσώντας ότι έβρισκε μπροστά του και βρίζοντας!

Ο λόγος; Ένα ball boy της Άουγκσμπουργκ, του έκανε τα νεύρα… κουρέλια!

“Είναι ντροπή η συμπεριφορά αυτής της ομάδας. Ένα ball boy με έβριζε πίσω από την εστία. Αυτό που συμβαίνει εδώ δεν υπάρχει. Από τη μια το ball boy δεν μου έδινε τη μπάλα και έλεγε ‘πάνε πάρε μια άλλη” και μετά με έβριζε κι από πάνω!” είπε ο τερματοφύλακας της ομάδας του Βερολίνου.

“Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι κανένα ball boy δεν έβρισε τον τερματοφύλακα της Χέρτα. Θα ήταν κάποιος οπαδός από πίσω” δήλωσε ο υπεύθυνος για τα ball boys της Άουγκσμπουργκ!

Ο ίδιος παραδέχτηκε, πάντως, ότι είναι πιθανόν οι μικροί να επέστρεφαν τη μπάλα με καθυστέρηση. “Συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα” είπε.

“Σε μας δεν συμβαίνει αυτό. Εμείς δεν δίνουμε οδηγίες στα ball boys να βρίζουν τους αντίπαλους και να μην τους δίνουν μπάλες. Κανονικά θα έπρεπε να αντιδράσω στις ύβρεις, αλλά τότε θα ήμουν εγώ ο κακός” ανταπάντησε ο τερματοφύλακας της Χέρτα.