Πόλεμος για… Ρόις

13

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στη Γερμανία ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με αφορμή τον Μάρκο Ρόις! Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αρνήθηκε την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, που του πρότεινε η Ντόρτμουντ, με σκοπό να απαλείψει την ρήτρα που έχει στο τωρινό του συμβόλαιο. Στη Ντόρτμουντ φοβούνται ότι θα βρεθεί ομάδα να πληρώσει τη ρήτρα, που μέχρι τώρα όλοι γνώριζαν πως είναι 35 εκατομμύρια.

“Είναι δύσκολο για τη Ντόρτμουντ να πείσει τον Ρόις να βγάλει τη ρήτρα από το συμβόλαιο. Απ΄όσο ξέρω η ρήτρα είναι 25 εκατομμύρια” δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίνγκε, και ξέσπασε πόλεμος με την Ντόρτμουντ.

“Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει ο Ρουμενίνγκε, θα ήταν να βουλώσει το στόμα του” ήταν η απάντηση του τεχνικού διευθυντή της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Τσορκ, ενώ μέσω της ιστοσελίδας της Μπορούσια, του απάντηση και ο πρόεδρος των Βεστφαλών, Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε.

“Ανα τρεις μέρες, ο Ρουμενίννγκε μιλά δημόσια για την ομάδα μας. Φαίνεται να μη δίνει σημασία πως με τη συμπεριφορά του, θα χαλάσει περισσότερο τις σχέσεις των δύο ομάδων. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει ποιος είναι ο στόχος του” έιπε ο πρόεδρος της Μπορούσια…