Ροντρίγκες: «Ο ΠΑΟΚ με έκανε καλύτερο»

52

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε στην τουρκική ιστοσελίδα Αjansspor για τη νέα του ομάδα, τη Γαλατασαράι, και τον προπονητή του Ιγκόρ Τούντορ, που γνώριζε από τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως στον Δικέφαλο έγινε καλύτερος παίκτης.

Για τον πιο σοβαρό ανταγωνιστή στο τουρκικό πρωτάθλημα:

«Ο ισχυρότερος ανταγωνιστής μας είναι η Γαλατασαράι, δηλαδή εμείς οι ίδιοι».

Για τη συνεργασία με τον Ιγκόρ Τούντορ:

«Τον ήξερα από τον ΠΑΟΚ, και αυτό ήταν ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων παικτών. Ήξερα καλύτερα πώς να δουλέψω, τι να κάνω. Συνεχίζει με το ίδιο στυλ. Δουλεύουμε σκληρά μαζί του, οι προπονήσεις του είναι πολύ σφιχτές. Αυτή είναι η διαδικασία και βλέπω ότι λειτουργεί καλά. Χρειάστηκε χρόνος γιατί πέρσι ήρθε στη μέση της σεζόν. Τώρα φαίνεται ότι έχει κάνει καλή δουλειά από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Ελπίζω να βελτιωθούμε κι άλλο. Ο Τούντορ ξέρει επίσης ότι πρέπει να βγούμε πρωταθλητές. Εργαζόμαστε σκληρά για αυτό».

Για το ενδιαφέρον βρετανικών συλλόγων:

«Τίποτα τέτοιο για την ώρα. Επικεντρώνομαι μόνο στην επιτυχία του Γαλατασαράι. Στόχος μας είναι να είμαστε πρωταθλητές».

Για το που έχει παίξει στην καριέρα του μέχρι στιγμής:

«Ξεκίνησα στην Ολλανδία. Στη συνέχεια πήγα στη Βουλγαρία, ήταν μια μεγάλη εμπειρία, μεγάλωσα. Μετά πήγα στην Ισπανία, μια από τις καλύτερες εμπειρίες γιατί έπαιξα στη La Liga, ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ με έκανε καλύτερο παίκτη, έπαιξα εκεί για το πρωτάθλημα, το Europa League και το Champions League. Η Γαλατασαράι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος που έχω παίξει ποτέ. Θέλω να κερδίσω τα πάντα με τη Γαλατασαράι. να γίνω πρωταθλητής, να παίξω στο Champions League. Θέλω να νιώσω ακόμα καλύτερα πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Γαλατασαράι».