Σάντος : Η απάντηση στους επικριτές του!

Στη συνέντευξη τύπου για τον μεγάλο τελικό με την Γαλλία, ο Φερνάντο Σάντος έδωσε απάντηση σε όσους κριτικάρουν το παιχνίδι της Πορτογαλίας τονίζοντας ότι δεν παίζει… καλά.

“Θα ήθελα πάρα πολύ να πείτε ακριβώς το ίδιο και μετά τον τελικό. Ότι η Πορτογαλία κέρδισε, αν και δεν άξιζε να κερδίσει. Θα είναι θαυμάσιο. Τότε θα μπορώ να επιστρέψω χαρούμενος στο σπίτι μου” είπε ο Σάντος, όταν ένας δημοσιογράφος αμφισβήτησε ότι η Πορτογαλία άξιζε να φτάσει στον τελικό…

“Ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει. Η αλήθεια είναι μία. Είμαστε στον τελικό, γιατί κερδίσαμε τα παιχνίδια, που έπρεπε” συμπλήρωσε ο Πορτογάλος, που είχε γενικώς κέφια στην συνέντευξη τύπου.

“Δεν παίζουμε κόντρα στην παράδοση, αλλά κόντρα στη Γαλλία”, είπε όταν του θύμισαν ότι οι Γάλλοι κέρδισαν την Πορτογαλία σε τρεις ημιτελικούς. Η Γαλλία είναι μεγάλη ομάδα, άλλα άλλο πράγμα το να είσαι το φαβορί, κι άλλο να κερδίσεις. Είμαστε στον τελικό, πιστεύω ότι θα γράψουμε ιστορία. Εμείς θα κερδίσουμε”, είπε ο Σάντος, με τους Πορτογάλους να θυμούνται και τι έλεγε ο προπονητής τους, πριν ξεκινήσει το Euro…

“Πριν πάει η Πορτογαλία στην Γαλλία, ο Φερνάντο Σάντος είχε πει πως “εγώ δεν θα επιστρέψω στο σπίτι μου, πριν τις 11 Ιουλίου”. Το έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί” έγραψε η A’ Bola!