Σε ουδέτερο το Αλβανία – Σερβία

26

Μετά τα όσα έγιναν στο Βελιγράδι στο παιχνίδι Σερβία – Αλβανία, που διακόπηκε, ήταν απορίας άξιο το πως θα πήγαιναν οι Σέρβοι στα Τίρανα για να παίξουν με την Αλβανούς. Τελικά, απ΄ ότι φαίνεται, δεν θα χρειαστεί να πάνε στην αλβανική πρωτεύουσα, αφού το παιχνίδι θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο.

Ο Ρούντολφ Ρέπκα, μέλος της πειθαρχικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ, που θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα, που διακόπηκε, μίλησε στην εφημερίδα “Kurir” κι αποκάλυψε τις σκέψεις της ΟΥΕΦΑ για τα παιχνίδια των Σέρβων με τους Αλβανούς.

“Πιστεύω πως ούτε η Σερβία, ούτε η Αλβανία, θα τιμωρηθούν με τον πιο ακραίο τρόπο. Και οι δύο Ομοσπονδίες θα υποστούν κυρώσεις, και το παιχνίδι που διακόπηκε μάλλον θα επαναληφθεί σε ουδέτερη χώρα, κεκλεισμένων των θυρών. Αλλά και το δεύτερο παιχνίδι, θα γίνει κι αυτό σε ουδέτερη χώρα και όχι στην Αλβανία” είπε ο Ρέπκα, που είναι Τσέχος, και γενικός γραμματέας της Τσεχικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Όπως συμπλήρωσε ο Τσέχος, στις 23 Οκτωβρίου θα παρθεί η απόφαση για την τύχη του πρώτου αγώνα, αν και ο ίδιος προανήγγειλε την απόφαση, και σε ότι αφορά την ποινή για τις δύο Ομοσπονδίας “θα ανακοινωθεί κάπου στα μέσα Νοεμβρίου, γιατί είναι πολύ σύνθετη υπόθεση”.