Συγκλονιστικό μήνυμα από Γκουαρντιόλα (vid)

O Πεπ Γκουαρντιόλα τάχθηκε στο πλευρό των γιατρών και υπογράμμισε πως ρισκάρουν καθημερινά τις ζωές τους, γι να σώσουν τις ζωές των συνανθρώπων τους.

Ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε χαρούμενος για την επιστροφή στις προπονήσεις και πλέον περιμένει την ημέρα που θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αρχικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: “Είναι ωραίο που γυρίσαμε και έχει και αυτή τη λιακάδα. Εμείς δεν κάνουμε τίποτα ιδιαίτερο, δεν έχει σημασία η προπόνησή μας. Οι γιατροί και οι επιστήμονες είναι εκείνοι που βάζουν σε ρίσκο τη δική τους ζωή για να σώσουν εμάς. Σε σχέση με εκείνους εμείς δεν κάνουμε τίποτα…”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Τα παιδιά το χαίρονται γιατί κάνουν αυτό που αγαπούν και έχω να πω στον κόσμο να παραμείνει ασφαλής στο σπίτι και να προσέχει. Θα επιστρέψει το ποδόσφαιρο και ξέρω πως σε όλο τον κόσμο το περιμένουν, στην αρχή λογικά δε θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Πρέπει να γίνουν όλα αυτά, πρέπει να τηρούμε τα μέτρα και την υγιεινή μας… Υπάρχουν άνθρωπο που ρισκάρουν τη ζωή τους για εμάς και είναι τρομερά όσα έχουν κάνει”.

Το σχετικό βίντεο: