«Τελειωμένος» ο Βαλβέρδε πρόταση για συμβόλαιο 2,5 ετών στον Τσάβι!

Η Μπαρτσελόνα προσφέρει λευκή επιταγή στον Τσάβι για να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι τελειωμένος.

Το ραντεβού στην Ντόχα ήταν προγραμματισμένο εδώ και καιρό. Η Μπαρτσελόνα είχε αποφασίσει να δώσει από το καλοκαίρι τα κλειδιά της ομάδας στον Τσάβι και να τον δέσει με διετές συμβόλαιο.

Ωστόσο, οι εξελίξεις μετά την απώλεια του πρώτου τίτλου της σεζόν είναι καταιγιστικές. Ο τρόπος που η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης και έχασε το Σούπερ Καπ έκαψε και τα τελευταία κανονάκια του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θεωρείται πια από όλους «τελειωμένος».

Το ραντεβού στην Ντόχα ανάμεσα στο CEO της Μπαρτσελόνα, Όσκαρ Γκράου, του Ερίκ Αμπιντάλ και του Τσάβι επιτάχυνε τις εξελίξεις, αφού στον τελευταίο προτάθηκε να αφήσει την Αλ Σαντ και να αναλάβει άμεσα τους Καταλανούς με συμβόλαιο για 2,5 χρόνια.

Ο Τσάβι δεν έδωσε την οριστική του απάντηση, η οποία αν είναι αρνητική, τότε ο Βαλβέρδε θα βγάλει αναγκαστικά την σεζόν, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος υποψήφιος στο μυαλό των «μπλαουγκράνα».

Η Αλ Σαντ ζήτησε μέσω social media από τους Καταλανούς να υποβάλλουν επίσημη πρόταση στον σύλλογο του Κατάρ και να μιλήσουν απευθείας με την διοίκηση αν σκοπεύουν να πάρουν την υπογραφή του Τσάβι, με το σίριαλ να βρίσκεται στην κορύφωση του, αφού οι εξελίξεις είναι συνεχείς και καταιγιστικές.