Τερματοφύλακας έφυγε στο ημίχρονο για να μπει σε καραντίνα!

Πρωταγωνιστής σε ένα απίστευτο περιστατικό ήταν ο Αντρέ Μορέιρα της Μπελενένσες. Ο 24χρονος τερματοφύλακας παρακολούθησε από τον πάγκο το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας του με την Μορεϊρένσε για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, αλλά…

Με την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου κι ενώ οι δύο ομάδες κατευθύνονταν για τα αποδυτήρια, ο Μορέιρα ειδοποιήθηκε ότι πρέπει να τεθεί άμεσα σε καραντίνα!

Μάλιστα, η πορτογαλική λίγκα, εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα:

“Στο ημίχρονο, ο παίκτης (σ.σ. Αντρέ Μορέϊρα) διατάχθηκε να εγκαταλείψει το γήπεδο με απόφαση της Εθνικής Αρχής Υγείας και του ιατρού, Γκράσα Φρέιτας, ο οποίος ανέφερε ότι τα κριτήρια για κοινωνική απόσταση και 15ήμερο περιορισμό, δεν έγιναν σεβαστά”.

Ο Μορέιρα μπήκε σε καραντίνα, επειδή, στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας που έδωσε η Μπελενένσες με την Πόρτο, ο παίκτης ήταν “δωμάτιο” με τον έτερο τερματοφύλακα της ομάδας, Ζοάο Μοντέϊρο, ο οποίος μετά από σχετικό έλεγχο, βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας από την πλευρά του υπεβλήθη σε έλεγχο τρεις διαδοχικές ημέρες (8, 9 και 10 Ιουλίου), τα αποτελέσματα των οποίων ήταν αρνητικά. Έπρεπε όμως να τεθεί σε 15νθήμερη καραντίνα.