Του έκανε αγωγή ο… πατέρας του!

21

Μια παράξενη υπόθεση επρόκειτο να απασχολήσει σήμερα το δικαστήριο του Ντίσελντορφ!

Ο Μουσταφά Οζίλ είχε καταθέσει αγωγή στην εταιρία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του γιου του, Μεσούτ, ζητωντας 630.000 ευρώ! Μόνο που η εταιρία ανήκει στον ίδιο τον γιο του και ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, ο οποίος με τη σειρά του είχε ζητήσει δικαστικά από τον πατέρα του, την επιστροφή ενός δανείου ύψους 1.000.000 ευρώ.

Ο πατέρας του Οζίλ ήταν ο μάνατζέρ του μέχρι τον Οκτώβριο του 2013, όταν ο διεθνής ποδοσφαιριστής αποφάσισε να αλλάξει μάνατζερ και να χρίσει μάνατζερ τον αδερφό του, Μουτλού!

Ο πατέρας Οζίλ έκανε αγωγή στην εταιρία του Μεσούτ, στην οποία ο ίδιος ήταν διευθύνων σύμβουλος(!), ζητώντας τις 630.000 ευρώ ως προμήθεια για τη σύναψη διαφημιστικών συμφωνιών.

Τελικά, λίγο πριν έρθει η σειρά τους να μπουν στο δικαστήριο, η έδρα ανακοίνωσε ότι η υπόθεση δεν θα εκδικαστεί, διότι οι “αντιμαχόμενες” πλευρές προχώρησαν σε συμβιβασμό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γερμανία, οι σχέσεις στην οικογένεια Οζίλ έχουν διαταραχτεί και το κακό ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, όταν ο 49χρονος Μουσταφά, χώρισε με τηνν σύζυγό του και μητέρα του Μεσούτ Οζίλ. Από τότε ο 26χρονος μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ έκοψε τις επαφές με τον πατέρα του.

Είναι από τις περιπτώσεις, που το χρήμα, μπορεί να διαλύσει μία οικογένεια.