Τραυματίστηκαν σοβαρά Γκέτσε και Χούμελς

218

Για την ακρίβεια, όχι οι δύο που γνωρίζετε, αλλά τα αδέρφια τους! Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, ο Φάμπιαν Γκέτσε κι ο Γιόνας Χούμελς, μικρότερα αδέρφια των δύο παγκόσμιων πρωταθλητών, είναι συμπαίκτες στην Ουντερχάχινγκ, ομάδα του Μονάχου, που παίζει στην Γ΄Εθνική της Γερμανίας.

Για κακή τους τύχη, στην σημερινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής τραυματίστηκαν και οι δύο σοβαρά! Ο Γκέτσε έπαθε κάταγμα κλείδας, ο Χούμελς τραυματίστηκε στο γόνατο και η πρώτη διάγνωση αναφέρει ρίξη χιαστών!

Οι δυο τους δεν παίζουν εντελώς συμπτωματικά στην Ουντερχάχινγκ, αφού οι οικογένειες Γκέτσε και Χούμελς είναι από το Μόναχο κι ας έγιναν γνωστοί οι δύο μεγάλοι αδερφοί, από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Τον μεγαλο Γκέτσε, η Ντόρτμουντ τον πήρε από την Μέμινγκεν, μια ερασιτεχνική ομάδα του Μονάχου, ενώ τον μεγάλο Χούμελς τον “έκλεψε” από την 2η ομάδα της Μπάγερν και ήταν ο λόγος, που απολύθηκε από την Μπάγερν ο πατέρας Χούμελς, ο οποίος δούλευε ως προπονητής στις ακαδημίες της.

Στην Ουντερχάχινγκ, υπάρχουν πάντως κι άλλοι διάσημοι.

Πρόεδρος είναι ο Μάνφρεντ Σβαμπλ πρώην παίκτης της Μπάγερν, και προπονητής ο Κρίστιαν Τσίγκε, πρώην παίκτης της Μπάγερν, της Λίβερπουλ και της Μίλαν και μέλος της Εθνικής Γερμανίας που πήρε το Euro το 1996.