Τσάμπα εισιτήριο, φαγητό και μπίρα

26

Πέρσι η Σιόν πλήρωσε 180.000 ελβετικά φράγκα σε πρόστιμο για την συμπεριφορά των φιλάθλων στο γήπεδό της και το αφεντινό της ελβετικής ομάδας, Κριστιάν Κονταντίν, είχε μια καλή ιδέα για να ηρεμήσει τα πράγματα στο γήπεδο και να μην υπάρχουν πρόστιμα.

Στο σημερινό παιχνίδι με την Σέντ Γκάλεν, οι οπαδοί των φιλοξενούμων θα είναι οι πρώτοι που θα νιώσουν σα βασιλιάδες στο γήπεδο της Σιόν, το “Σταντ ντε Τουρμπιγιόν”! Η Σιόν θα τους υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες και…. δώρα και όχι με αστυνομία, όπως συμβαίνει συνήθως.

Όπως αποφάσισε το αφεντικό των γηπεδούχων, οι 850 οπαδοί της Σεντ Γκάλεν θα μπουν στο γήπεδο με δωρεάν εισιτήριο, στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει φαγητό κι ένα ποτήρι μπίρα για τον καθένα!

“Περιμένω να δω, αν κάποιος συμπεριφέρεται ασχημα, όταν τον υποδέχεσαι σαν καλεσμένο, και του προσφέρεις λίγο φαγητό και μια μπίρα” είπε ο Κονσταντίν, ο οποίος θα σερβίρει ο ίδιος τους οπαδούς της Σεντ Γκάλεν!

Το σημερινό, είναι ένα τεστ, όπως τόνισε ο ιδιοκτήτης της Σιόν. “Αν πάνε όλα καλά, ωραία. Αν όχι, θα κλείσω την κερκίδα”, είπε!