Φερέιρα : “Δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν”

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα βρίσκεται μια ανάσα από την συμμετοχή της στον τελικό του Copa Libertadores και δικαιολογημένα οι Βραζιλιάνοι τον συγκρίνουν με τον συμπατριώτη του Ζόρζε Ζεσούς που κατέκτησε το τρόπαιο το 2019 με την Φλαμένγκο.

Η ομάδα του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά σε πρόκριση στον τελικό του Copa Libertadores μετά την επικράτηση με 3-0 στον πρώτο ημιτελικό επί της Ρίβερ Πλέιτ με την πορεία της βραζιλιάνικης ομάδας συνειρμικά να παραπέμπει στην αντίστοιχη της Φλαμένγκο με τον Ζόρζε Ζεσούς στον πάγκο της.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έδωσε ωστόσο την δική του απάντηση σε ότι αφορά την σύγκριση που γίνεται με τον νυν τεχνικό της Μπενφίκα.

«Τόσο ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής ο τρόπος σκέψης μου ήταν πάντα ξεκάθαρος. Πάντα πίστευα πως τα καλύτερα για μένα θα ακολουθήσουν. Θεωρώ πως πρέπει να βοηθάω τους παίκτες μου. Πρέπει να υπηρετώ τον σύλλογο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο.

Δεν μου αρέσει να κάνω συγκρίσεις γιατί δεν ακολουθώ την δουλειά των άλλων. Εξαρτώμαι από την δική μου δουλειά και τους παίκτες μου. Βασίζομαι στην δομή που έχω και όπως έχω πει και επαναλαμβάνω: Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε ματς και κερδίζουμε».