Χαμός στην Εθνική Ισπανίας με τον προπονητή

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η επιστροφή του Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ισπανίας. Βέβαια το timing έχει προκαλέσει αντιδράσεις μιας και γίνεται ένα 24ωρο μετά την πεντάρα επί της Ρουμανίας και την πανηγυρική πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2020.

Ο Ρόμπερτ Μορένο, ο οποίος καθοδήγησε τους «φούριας ρόχας» από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι χθες το βράδυ έβαλε τα κλάματα στα αποδυτήρια, μπροστά στους παίκτες του, μετά τη νίκη επί των Ρουμάνων στο «Wanda Metropolitano», δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου, ενώ και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ισπανίας, δεν έκαναν δηλώσεις.

Σήμερα, η εφημερίδα «Marca» κυκλοφόρησε έχοντας ως πρωτοσέλιδο τίτλο «Η εθνική Ισπανίας δεν μπορεί να είναι τσίρκο», ενώ ο Κασίγιας έγραψε στο twitter: «Είμαστε μία αστεία χώρα…να ζήσει η Ισπανία!».

Αυτός που έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις είναι ο πρόεδρος της ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος φέρεται να αθέτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον Μορένο ότι δεν θα είναι υπηρεσιακός τεχνικός.

Ο Λουίς Ενρίκε είχε εγκαταλείψει την τεχνική ηγεσία της Ισπανίας, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε η κόρη του, η οποία τελικά έφυγε από τη ζωή.