Δέχεται απειλές για τη ζωή του!

Σαράντα χρόνια μετά την εισβολή του Αττίλα, για πρώτη φορά ένας Ελληνοκύπριος ποδοσφαιριστής, όπως ο Δημήτρης Βασιλείου, συμφώνησε με ομάδα από τα κατεχόμενα, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί ο κόσμος στην Κύπρο.

Το θέμα του 35χρονου ποδοσφαιριστή έχει ξεπεράσει σε… ακροαματικότητα, ακόμη και την ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ με τον Αγιαξ για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα Gündem Kibris Gazetesi (το θέμα δημοσιεύεται και στην ιστοσελίδα «Sporkibris» με τίτλο «νίκησε ο φασισμός πάλι»), ο ελληνοκύπριος ποδοσφαιριστής δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του και επιθέσεις έξω από το σπίτι του, ενώ δεν πήγε στην προπόνηση της ομάδα.

Όπως σημειώνει επίσης η τουρκοκυπριακή εφημερίδα, ο Βασιλείου δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του από κάποιους φανατικούς ρατσιστικών και φασιστικών ομάδων, ενώ η Αστυνομία ανέλαβε την προστασία του σπιτιού του.

Μάλιστα, οι τουρκοκύπριου δημοσιογράφοι ισχυρίζονται ότι ο Δημήτρης έλαβε προφορική προειδοποίηση για απόλυση από προϊσταμένους του στην ΑΗΚ, ημιδημόσιας υπηρεσίας στην Κύπρο, όπου εργάζεται.