Εξαλλος ο Ριβάλντο με τον Τύπο

20

Ο Ριβάλντο ανακοίνωσε τον περασμένο Απρίλιο την αποχώρησή του από την ενεργό δράση και πλέον ασχολείται μόνο με τη Μότζι Μιρίμ. Πέρα από τα όποια οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η ιστορική ομάδα του Σάο Πάολο, που παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα Παουλίστα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει και τον τοπικό Τύπο.

Εφτασε στο σημείο, μετά από τον πρώτο αγώνα της Μότζι Μιρίμ, να συγκεντρώσει τους τοπικούς ρεπόρτερ και να τους ανακοινώσει την απόφασή του να μην έχουν πια το δικαίωμα να παρακολουθούν τις προπονήσεις της ομάδας!

«Εδώ και αρκετό καιρό έχω ανεχθεί τα ψέματα που ακούγονται και γράφονται για μένα σε μερικές μικρές εφημερίδες της πόλης», υποστήριξε αρχικά ο Ριβάλντο, που τόνισε ότι οι πόρτες της ομάδας του είναι ανοικτές για τον υπόλοιπο Τύπο! «Θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι οποιαδήποτε είδηση από αυτούς (σ.σ. τοπικούς δημοσιογράφους) για μένα είναι χειραγωγημένη και κακόβουλη».

Μάλιστα στο «μήνυμα» του, μέσω και του Instagram, ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος σούπερ σταρ χρησιμοποίησε ένα απόσπασμα από την προς Κορινθίους επιστολή (12:10) λέγοντας: «Ως εκ τούτου, νιώθω ευχάριστα στις αδυναμίες, στις ύβρεις, στις ανάγκες, σε διωγμούς, στις στενοχώριες για χάρη του Χριστού. Γιατί όταν δείχνω αδύνατος, τότε είμαι δυνατός».

rivaldo-instagram