Ένας πολίτης μπλοκάρει ένα γήπεδο!

51

Η ταπεινή Ααράου, μια μικρή ελβετική ομάδα, παίζει ίσως στο χειρότερο γήπεδο της χώρας, το “Μπρούγκλιφελντ” χωρητικότητας μόλις 8.000 θέσεων, εκ των οποίων μόνο οι 1.200 είναι θέσεις καθήμενων! Οι υπόλοιπες είναι για όρθιους και εκτεθειμένες στη βροχή, στα χιόνια και στις κάθε λογής κακές καιρικές συνθήκες… Το συγκεκριμένο γήπεδο χτίστηκε το 1924!

Η Ααράου και οι οπαδοί της, περιμένουν πως και πως να έρθει το 2016 και να ολοκληρωθεί το νέο της γήπεδο, μια μοντέρνα Αρένα 10.000 θέσεων, που θα κοστίσει 30 εκατομμύρια ευρώ.

aarau1

Όλα ήταν έτοιμα και λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την υποβολή ενστάσεων, ένας κάτοικος της περιοχής, όπου θα χτιστεί το νέο γήπεδο, κατέθεσε ένσταση κατά του πρότζεκτ του νέου γηπέδου, καθώς δεν θέλει να γίνει το γήπεδο εκεί και να τον αναγκάσει να αλλάξει σπίτι.

Πρόκειται για έναν 58χρονο, ο οποίος νοικιάζει στην περιοχή και με την επιστολή του στην πόλη της Ααράου δήλωσε ότι εναντιώνεται στην κατασκευή γηπέδου στην συγκεκριμένη περιοχή.

Στην ομάδα της Ααράου είναι ανάστατοι μ΄ αυτή την εξέλιξη, καθώς θα καθυστερήσουν οι διαδικασίες για να ξεκινήσει η κατασκευή του γηπέδου. Προσπάθειες να βρεθεί σπίτι για τον “διαμαρτυρόμενο” κάτοικο έχουν γίνει, αλλά δεν του άρεσε κανένα…