Η γκαντεμιά του τυχερού Ιγκουαίν!

17

Πραγματική ατυχία ή μήπως τους ξέχασαν;

Ο ελβετικός τύπος αναφέρει ότι η Νάπολι έφυγε το βράδυ της Πέμπτης απο την Βέρνη για την Ιταλία, ξεχνώντας δύο παίκτες στο γήπεδο, οι Ιταλοί ωστόσο αναφέρουν πως τους άφησαν πίσω γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς.

Γεγονός είναι ότι μετά το παιχνίδι Γιούνγκ Μπόις – Νάπολι, που έγινε στην Βέρνη για το Γιουρόπα Λιγκ, οι Ιταλοί έφυγαν αφήνοντας στο γήπεδο τον Ιγκουαίν, αλλά και τον Αλμπιόλ. Άτυχοι οι δυό τους, που έμειναν στην Ελβετία, τυχεροί από την άλλη, γιατί γλίτωσαν το “πέσιμο” των οπαδών της Νάπολι, που ήταν έξαλλοι με την ήττα με 2-0.

Ο λόγος της παραμονής των δύο παικτών στην Ελβετία; Η βιασύνη τους να προλάβουν να πετάξουν για την Νάπολι, πριν κλείσει το αεροδρόμιο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αυτοί οι δύο παίκτες έπρεπε να περάσουν από ντόπινγκ κοντρόλ.

Το παιχνίδι τελείωσε στις 9μμ τοπική ώρα και το αεροδρόμιο της Βέρνης κλείνει στις 11μμ.

Οι Ιταλοί έκαναν γρήγορα – γρήγορα, ο Μπενίτεζ πήγε γρήγορα στη συνέντευξη τύπου, είπε δυο λόγια κι έφυγε βιαστικά και ξεκίνησαν όλοι για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Ο Ιγκουαίν κι ο Αλμπιόλ  έμειναν στο γήπεδο της Βέρνης για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία με το ντόπινγκ τεστ κι επέστρεψαν μόνοι τους στη Νάπολι χθες…

Για τον Ιγκουαίν δεν ήταν γενικώς η μέρα του την Πέμπτη, καθώς μπήκε αλλαγή στο 84′, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, και στο τέλος έμεινε και στη Βέρνη.