Κέρδισε τη δίκη, επιστρέφει στην ομάδα

Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί το ελβετικό ποδόσφαιρο τους τελευταίους δύο – τρείς μήνες κι αφορα την Γκρασχόπερ και τον μέχρι πρότινος αρχηγό της, Βέρο Σάλατιτς.

Από αρχηγός και ηγέτης της ομάδας επί σειρά ετών,, ο Σάλατιτς βρέθηκε εκτός ομάδας, χωρίς να εξηγηθούν ποτέ οι λόγοι. Ο Σάλατιτς προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια, διεκδικώντας την επιστροφή του στις εκδηλώσεις της ομάδας, κέρδισε το δικαστήριο και… επέστρεψε (διαβάστε εδώ)

Ο Γερμανός προπονητής της Γκρασχόπερ, Μίχαελ Σκίμπε, δεν ήθελε να ακούει καν το όνομα Σάλατιτς μέχρι πρότινος, αλλά σήμερα τα γύρισε!

Στη συνέντευξη τύπου της Γκρασχόπερ για το αυριανό παιχνίδι με την Σεντ Γκάλεν, η αίθουσα τύπου ήταν κατάμεστη, λόγω του θέματος Σάλατιτς, κι ο Σκίμπε επιβεβαίωσε την επιστροφή του στην ομάδα.

“Το θέμα έχει τελειώσει, ο Σάλατιτς έδειξε στην προπόνηση την κλάση του. Θα είναι σίγουρα στην αποστολή, το αν θα παίξει δεν μπορώ να το πω τώρα. Με τον Βέρο υπήρξε μία ένταση ανάμεσά μας, αλλά δεν ήταν η βασική αιτία για την περιθωριοποίησή του. Δεν ήταν δική μου απόφαση, αλλά της διοίκησης. Μίλησα σήμερα με τον Βέρο, προχωράμε όλοι μαζί για το καλό της ομάδας. Στην κατάσταση που είμαστε δεν υπάρχουν περιθώρια για αστεία, γι΄ αυτό χρειαζόμαστε τον Βέρο, είναι ένας παίκτης που μπορεί να βάλει τη σφραγίδα του σε κάθε παιχνίδι”, δήλωσε ο προπονητής της Γκρασχόπερ, που μέχρι πρόσφατα δεν ήθελε να ακούει το όνομα του Σάλατιτς…