Μένει στην ομάδα της καρδιάς του

23

Με μία επιστολή στην προσωπική ιστοσελίδα του ο Καρμέλο Άντονι ανακοίνωσε το αναμενόμενο. Ότι δηλαδή θα παραμείνει στη Νέα Υόρκη ως παίκτης των Νικς.

Ο 30χρονος σούπερ σταρ τονίζει ότι… «μένω στην πόλη μου», απορρίπτοντας τις προτάσεις που είχε από Λέικερς και Μπουλς. Ο Άντονι αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, αυξάνοντας τις καταθέσεις του κατά 129 εκατομμύρια δολάρια.
Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Πριν από λίγα χρόνια ονειρεύτηκα να επιστρέψω στη Νέα Υόρκη, το μέρος όπου γεννήθηκα και στις 23 Φεβρουαρίου του 2011 αυτό έγινε πραγματικότητα. Αυτός ο οργανισμός με υποστήριξε και για αντάλλαγμα, θέλω να μείνω και να χτίσω μαζί με την πόλη και την ομάδα μου. Σε αυτό το κομβικό σημείο της καριέρας μου, χρωστούσα στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου να εξετάσω όλες τις προτάσεις που είχα.

Σε αυτό το ταξίδι συναντήθηκα με ποιοτικές ομάδες οι οποίες διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και ηγετικότητα. Ευχαριστώ όλες που πίστεψαν σε μένα και με σκέφτηκαν ως δικό τους κομμάτι. Πάντα θα θυμάμαι αυτό το κεφάλαιο της ζωής. Στο τέλος, είμαι Νιου Γιορκ Νικ στην καρδιά. Ανυπομονώ να συνεχίσω την καριέρα μου στα πορτοκαλί και μπλε και να δουλέψω με τον Φιλ Τζάκσον, έναν πρωταθλητή που χτίζει πρωταθλήτριες ομάδες. Το Madison Square Garden είναι η Μέκκα του μπάσκετ και είμαι περιτριγυρισμένος από τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο».