Ο Παλαθουέλος (ξανά) μιλάει ελληνικά

Τον Ρουμπέν Παλαθουέλος πιθανόν να τον θυμούνται οι φίλοι του Άρη. Ένα ψηλόλιγνο αμυντικό χαφ από την Ισπανία, που έκανε καλές εμφανίσεις, αλλά δεν έφυγε με… καλό τρόπο από την ομάδα. Τότε είχε κινήσει γη και ουρανό για να μπορέσει να πάει στην Σκοτία και τους Χαρτς.

Ο 31χρονος πλέον Ισπανός επιστρέφει σε ομάδα που… μιλάει ελληνικά, καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο με την φανέλα του Ερμή Αραδίππου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Σε νέα μετεγγραφική ενίσχυση προχώρησε η ομάδα μας. Πριν από λίγο απέστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του ο 31χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος Ρουβέν Παλαθουέλος.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελούσε τον διακαή πόθο του προπονητή της ομάδας μας Νίκου Παναγιώτου (και στις προηγούμενες δύο μετεγγραφικές περιόδους αλλά δεν υπήρξε συμφωνία) και η διοίκηση μετά από συνεχείς επαφές τις τελευταίες ώρες κατέληξε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, υλοποιώντας έτσι άλλη μία μεγάλη επιθυμία της τεχνικής μας ηγεσίας.

Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Κύπρο τις επόμενες μέρες και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα στην Κοράκου. Η οικογένεια του Ερμή Αραδίππου καλωσορίζει τον Ρουβέν Παλαθουέλος και του εύχεται καλή επιτυχία».