Σε ειδικούς ο Σουάρες για το δάγκωμα

21

Ο Λουίς Σουάρες κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα παραδέχτηκε ότι δάγκωσε τον Κιελίνι και ομολόγησε ότι πήρε βοήθεια ειδικών, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Έχω απολογηθεί γι’ αυτό στην πατρίδα μου κι όλο τον κόσμο. Είναι προσωπικό το θέμα, αλλά έχω μιλήσει με ειδικούς. Η τιμωρία είναι αυτή που είναι. Θα πρέπει να την αφήσω πίσω μου και να κοιτάξω μπροστά. Θα πρέπει να προπονούμαι καλά μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου για να είμαι σε καλή κατάσταση μόλις λήξει η τιμωρία. Αν είμαι καλά, ποιος ξέρει, ίσως κάνω ντεμπούτο απέναντι στη Ρεάλ», σχολίασε ο Ουρουγουανός.

Η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα κόστισε 81 εκ. ευρώ. Ο ίδιος έκανε λόγο για ένα όνειο που πραγματοποιείται και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Μέσι και τον Νεϊμάρ, λέγοντας: «Είναι απίστευτοι παίκτες και οι δύο. Πιστεύω πως θα έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Μπορώ να παίξω σε διαφορετικές θέσεις, στην κορυφή της επίθεσης, δεξιά ή αριστερά. Ό,τι ζητήσει η ομάδα».

Εδειξε επίσης ιδιαίτερη μετριοφροσύνη, όταν ρωτήθηκε αν νιώθει σταρ. «Τα αστέρα είναι για τον ουρανό. Σημασία έχει η ομάδα και εγώ θέλω να βοηθήσω την Μπαρτσελόνα να κατακτήσει τίτλους», απάντησε ο Σουάρες.