Σκέψεις επιστροφής για Στοχ

24

Η μείωση των ξένων ποδοσφαιριστών στην Τουρκία έφερε τον Μίροσλαβ Στοχ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που παρότι είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Αλ Αίν, ο Σλοβάκος μάλλον δεν περνάει καλά και ήδη στο μυαλό του είναι η επιστροφή στην Ευρώπη.

Το καλοκαίρι προκειμένου να πεισθεί να δοθεί δανεικός στην Αλ Αίν υπέγραψε την επέκταση για ακόμη δύο χρόνια με την Φενέρμπαχτσε και είδε τον λογαριασμό του να φουσκώνει» με περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια, προφανώς όμως τα λεφτά δεν είναι το παν…

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ με νέες δηλώσεις του έδειξε να έχει στο μυαλό του από τώρα την επιστροφή του στην Τουρκία. Η μέτρια πορεία της Φενέρμπαχτσε έχει δώσει την αφορμή να ξεκινήσει μια συζήτηση για το έμψυχο υλικό και για το ποιοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα. Και μέσα στα ονόματα που ακούγονται είναι και του Μίροσλαβ Στοχ.

Απόδειξη; Οι νέες δηλώσεις του, που σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ έχουν δραματικό τόνο. «Θέλω να επιστρέψω και να φορέσω εκ νέου τη φανέλα της ομάδας. Ξέρω ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά, δεν είναι εύκολο το ξέρω, γι ‘αυτό και το καλύτερό που έχω να κάνω είναι να προσπαθήσω περισσότερο», δήλωσε ο Στοχ.