Τέλος η Εθνική για τον Τζέραρντ!

16

Τέλος η Εθνική Αγγλίας για τον Στίβεν Τζέραρντ! Ο «κάπτεν» της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας ανακοίνωσε σήμερα επίσημα το τέλος της καριέρας με τα Τρία Λιοντάρια, μετά από 14 χρόνια, 114 συμμετοχές, αλλά και… μηδέν τίτλους παρά τις τρεις συμμετοχές σε Παγκόσμια Κύπελλα και άλλα τόσα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

«Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι μετά από 14 χρόνια καριέρας με την Εθνική Αγγλίας, με πολλά πάνω και κάτω, από εδώ και στο εξής αποφάσισα να αποσυρθώ από το διεθνές ποδόσφαιρο.

Απόλαυσα κάθε λεπτό φορώντας τη φημισμένη λευκή φανέλα εκπροσωπώντας την πατρίδα μου και είναι μία στενάχωρη μέρα για μέρα, ξέροντας πως δεν θα ξαναφορέσω την φανέλα της εθνικής Αγγλίας. Όπως και έχει, θέλω να συνεχίσω την στενή μου σχέση με την ομοσπονδία και να βοηθήσω όπως μπορώ.

“Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου για την υποστήριξή τους σε όλο αυτό το… ταξίδι μου με την εθνική Αγγλίας”.

“Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους όσοι πήραν μέρος στην διεθνή μου καριέρα, προπονητές, επιτελεία και συμπαίκτες, με τους οποίους είχα την τύχη να παίξω μαζί”.

Στο τέλος ο Τζέραρντ ευχαρίστησε τους φιλάθλους, που στήριζαν την ομάδα παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, και ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Ρόι Χόντσον που τον έχρισε αρχηγό, πραγματοποιώντας έτσι το παιδικό του όνειρο.