Βρήκε ομάδα ο Πορτίγια

Μια φορά κι έναν καιρό, μέσα στις… καραβιές παικτών που ήρθαν στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ήταν κι ένας Ισπανός, ο Κριστιάν Πορτίγια. Δυναμικός αμυντικός χαφ, έμεινε στους «κίτρινους» περίπου ένα χρόνο (ήρθε τον Γενάρη του 2011 κι αποχώρησε τον Γενάρη του 2012) χωρίς πάντως να δείξει πως ήταν κάτι ιδιαίτερο. Ο ίδιος πάντως δέθηκε με την ομάδα και όποιος παρακολουθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να το διαπιστώσει.

Επέστρεψε στην πατρίδα του και την Ατλέτικο Μπαλεάρες, ενώ πέρσι το καλοκαίρι υπέγραψε στην Γλυφάδα της Football League, με την οποία συνεργαζόταν ο Γιάννης Κόντης, αλλά δεν έμεινε και πολύ μιας και η αθηναϊκή ομάδα… διαλύθηκε.

Ο 26χρονος αριστεροπόδαρος μέσος πάντως βρήκε το νέο σταθμό της καριέρας του κι αυτός θα είναι στην Ουγγαρία, ίσως στην πιο ιστορική ομάδα της χώρας. Πρόκειται για την Χόνβεντ, με την οποία ο Πορτίγια υπέγραψε συμβόλαιο, αφού πρώτα δοκιμάστηκε σε προπονήσεις, αλλά και σε φιλικά παιχνίδια. Εκεί θα έχει ως προπονητή μία παλιά δόξα του ιταλικού ποδοσφαίρου, τον Πιέτρο Βιέρκοβουντ.