Άνω-κάτω στον Παναθηναϊκό μετά το ξενύχτι

203

Τα… ξενύχτια πληρώνονται, ειδικά μετά από ήττες και στον Παναθηναϊκό επικρατεί αναστάτωση μετά τις φωτογραφίες που δημοσίευσε σήμερα το πρωί το PRESSARIS, στις οποίες διακρίνονται οι Γκιστ, Χέινς και Φελντέιν να επιχειρούν… ξεσκάσουν στην Θεσσαλονίκη μετά την ήττα από τον Αρη.

Όπως μεταδίδεται από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού αναβρασμός επικρατεί στην αθηναϊκή ομάδα ένα 24ωρο μετά την ήττα από τον Αρη, καθώς οι τρεις Αμερικανοί «εντοπίστηκαν» να κάνουν… μπαρότσαρκα στην Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την ήττα από στον τρίτο ημιτελικό!

Συγκεκριμένα, οι Γκιστ, Χέινς και Φελντέιν αποφάσισαν να διασκεδάσουν στα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης, πίστεψαν ενδεχομένως πως δεν θα γίνουν αντιληπτοί, ωστόσο νωρίς το πρωί το PRESSARIS δημοσίευσε φωτογραφίες από τη νυχτερινή τους έξοδο που κράτησε μέχρι πρωίας.

Η νυχτερινή διασκέδαση ξεκίνησε από γνωστό μπαράκι στα Λαδάδικα και συνεχίστηκε σε γνωστό κέντρο της πόλης με ζωντανή ελληνική μουσική.

Tην ίδια ώρα, όπως μεταδίδει το gazzetta.gr: «Η είδηση έγινε γνωστή στον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος έγινε έξαλλος με το συμβάν κι όπως ήταν φυσικό αποφάσισε να τιμωρήσει τους παίκτες του, ενώ πιθανώς να έφτασε στα αυτιά του και μια άλλη πληροφορία πως ανάλογο ξενύχτι υπήρξε και παραμονή του αγώνα, την Κυριακή δηλαδή.

Κάποιες πληροφορίες που δεν επιβεβαιώθηκαν ανέφεραν πως οι τρεις παίκτες βρίσκονται στο αεροπλάνο της επιστροφής για Αθήνα, ενώ πιο επίσημες πηγές ανέφεραν πως έχει αποφασιστεί να τιμωρηθούν, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν η τιμωρία θα περιλαμβάνει μόνο πρόστιμο ή απουσία από τον αυριανό τέταρτο ημιτελικό με τον Αρη».

πηγή: pressaris.gr