Άρης-Νίμπουρκ και πολλή… ΑΕΚ

43

Δημήτρης Πρίφτης και Γουίλ Κάμινγκς βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του Nick Galis Hall, και οι δηλώσεις τους, εκτός από Νίμπουρκ είχαν κι αρκετή… ΑΕΚ.

Ο τεχνικός του Άρη αρχικά τόνισε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες, ήταν πολύ σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια και στη Νίμπουρκ γιατί είχε μεγάλη περιπέτεια μέχρι να φτάσει στην Θεσσαλονίκη. Είναι από τις καλύτερες ομάδες στο τρανζίσιον και την εκτέλεση, είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις, έτσι όπως ανοίγουν το παιχνίδι. Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι, κρίθηκε σε κάποιες φάσεις στο τέλος. Προχωράμε, πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με την ΑΕΚ, που όλοι ξέρουμε ότι είναι ένα σοβαρό παιχνίδι”.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ κι αν θα επηρεάσει η βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ, ανέφερε: “Όλα λειτουργούν αμφίπλευρα. Μπορεί να διεγείρει τον εγωισμό των παικτών, μπορεί όμως και να ανεβάσει την ψυχολογία του αντιπάλου μας. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, είναι ένα βήμα πριν από έναν τελικό, το κίνητρο είναι μεγάλο. Πρέπει να έχουμε πολύ έντονη επιθυμία και το μάξιμουμ συγκέντρωσης και ταυτόχρονα να μην αγχωθούμε. Θα κάνουμε έντονη προσπάθεια γιατί έχουμε μεγάλη επιθυμία”.

Από την πλευρά του ο Γουίλ Κάμινγκς για το σημερινό παιχνίδι είπε: “Ήταν μια νίκη που χρειαζόμασταν για να συνεχίσουμε στον σωστό δρόμο. Προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με όσα έγιναν με την κακοκαιρία. Το καταφέραμε εν μέρει και κατακτήσαμε τη νίκη. Προχωράμε στο επόμενο…”.

Για τον ημιτελικό κυπέλλου σχολίασε: “Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι. Είναι ημιτελικός, είναι σπουδαίο παιχνίδι σου δίνει την ευκαιρία να πας στον τελικό. Πρέπει να βγούμε και να παίξουμε ακόμα καλύτερα, να έχουμε υψηλό δείκτη συγκέντρωσης, να βελτιωθούμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να πάμε στον τελικό”.