Άρης : Το ταξίδι ξεκίνησε…

Πρώτη συγκέντρωση, καινούρια σεζόν, καινούρια όνειρα…

Για τον Άρη ξεκίνησε σήμερα η σεζόν, με την πρώτη προπόνηση, που έγινε στο Αλεξάνδρειο, με τον Πρίφτη να υποδέχεται τους παίκτες του.“Οι οικονομικές δυνατότητες της ομάδας έχουν αυξηθεί και μπορέσαμε να διεκδικήσουμε και να εντάξουμε στην ομάδα – θεωρητικά και το τονίζω – καλύτερους παίκτες, γιατί όλα αυτά αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο, με τον τρόπο που θα παίξει η ομάδα. Ο κ. Λάσκαρης και πέρσι και φέτος μας έδωσε αυτή τη δυνατότητα και με πολλή μελέτη και αρκετή επικοινωνία, πολλή ανάλυση και αρκετή υπομονή διαμορφώσαμε αυτό το ρόστερ, το οποίο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Μας μένει ακόμα ένα σημαντικό κομμάτι και θα πάρουμε μια απόφαση μέσα στις επόμενες μέρες. Ο πήχης κάθε χρόνο διαμορφώνεται όχι μόνο σε σχέση με το τι κάνουμε εμείς, αλλά και με το τι κάνουν και οι άλλοι. Μπορεί να έχουμε διαμορφώσει ένα ρόστερ πιο ανταγωνιστικό, να έχουμε αρκετό ταλέντο, αλλά έχουμε και αρκετές αδυναμίες. Δεν μπορώ να συγκεκριμενοποιήσω κάποιον στόχο, υπάρχουν επιμέρους στόχοι που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά μας, να αποκτήσουμε μια ταυτότητα και να γίνουμε ομάδα. Ακούγεται εύκολα, αλλά γίνεται δύσκολα”, είπε ο προπονητής του Άρη, που μίλησε για τον στόχο της νέας χρονιάς.

“Να παίξουμε ωραίο μπάσκετ, να αρέσει στον κόσμο αυτό που βλέπει, να είναι ελκυστικό και ταυτόχρονα να σταθεροποιηθούμε όπως έχουμε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας καλή παρουσία στην Ευρώπη και μια σταθερή απόδοση στο ελληνικό πρωτάθλημα”, είπε.

Για λογαριασμό της διοίκησης, μίλησε ο σύμβουλος της ΚΑΕ, Μάνος Λάσκαρης.

«Με την ευκαιρία της επίσημης πρώτης συγκέντρωσης του Άρη, εύχομαι να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν, με υγεία πάνω απ’ όλα για όλη την ομάδα, το προσωπικό και φυσικά τους φιλάθλους μας.

Πέρυσι κάναμε ένα βήμα προόδου σε όλα τα επίπεδα και ευχή όλων μας είναι να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του Άρη και να πετύχουμε τους στόχους μας, αγωνιστικούς και μη.

Εκπροσωπώντας τη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και την οικογένεια Λάσκαρη, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι έχουν αγκαλιάσει την προσπάθειά μας. Κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή του Άρη στην ελίτ και τους περιμένουμε στο «Nick Galis Hall», είπε.

Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ από την πρώτη…

Ακούστε τι είπαν και οι Τσαϊρέλης και Καββαδάς…