«Έγιναν τέσσερα παιχνίδια σε άδεια γήπεδα…»

14

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι στο Nick Galis Hall δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν στήριξε την ομάδα στη σειρά των αγώνων με τον Άρη.

“Αυτό που με στεναχώρησε στην σειρά ήταν ότι τα γήπεδα ήταν άδεια. Ο Άρης λόγω της τιμωρίας του και σε μας που δεν ήρθε κόσμος αν και τους περιμέναμε. Κάτι πρέπει να γίνει και να αλλάξει”, είπε χαρακτηριστικά

Ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια τόσο στην ομάδα του όσο και στον αντίπαλο: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη για την χρονιά που έκανε. Έκανε μία πολύ καλή χρονιά. Μία σκληρή ομάδα με στόχους σε άμυνα και επίθεση και που προβλημάτιζε τον αντίπαλό της. Συγχαρητήρια όμως και σε όλους στην ομάδα μου με 19 νίκες να μην ήταν κάτι εύκολο στην κανονική διάρκεια με την αποχώρηση δύο παικτών και αποχωρήσεις παικτών ενώ στα πλέι οφ παίξαμε χωρίς τον πρώτο ριμπάουντερ στα επιθετικά ριμπάουντ και για αυτό τους αξίζουνε συγχαρητήρια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και το ιατρικό τιμ αλλά και όλους όσους ήταν γύρω από την ομάδα και την διοίκηση που προσπαθούσε η ομάδα να είναι αξιοπρεπής μέσα και έξω από το γήπεδο. Σε μία μεγάλη χρονιά όπου η ομάδα πέτυχε τον στόχο της αν και δεν είναι σωστό να λέμε ταβάνι την 3η θέση για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη».