“Έδειξε χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ”

92

Δείτε όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, στην συνέντευξη τύπου μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν εύστοχοι, αλλά βρήκαμε ρυθμό και πήραμε διαφορά. Στο δεύτερο μέρος διατηρήσαμε τον ρυθμό μας επιθετικά. Αμυντικά σταδιακά ήμασταν χειρότεροι, ίσως επειδή είχαμε αποκτήσει διαφορά και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το δεύτερο παιχνίδι πριν από την ώρα του. Κάναμε καλά τη δουλειά μας, παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και γι αυτό κερδίσαμε».

Για το αν ανησυχεί από την εικόνα του τέταρτου δεκαλέπτου και το 20-29: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε τον χαρακτήρα του. Είναι μια ομάδα που παίζει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μπορεί να δώσει ένα παράδειγμα σε εμάς, για να καταλάβουμε απέναντι σε ποια ομάδα παίζουμε».

Για το αήττητο του Παναθηναϊκού και αν αποτελεί κίνητρο: «Το κίνητρο είναι εύκολο να το βρουν. Ξέρουν σε ποια διοργάνωση παίζουμε. Αν θελουμε να παίξουμε στον τελικό, αυτό είναι το κίνητρό μας. Αν δεν το καταφέρουμε, θα έχουμε προβλήματα σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε την εμπειρία από την Ευρωλίγκα και την Ρεάλ. Πήραμε το πρώτο ματς, αλλά χάσαμε το δεύτερο. Μπορεί να είναι για εμάς ένα δίδαγμα, για τη σημασία μιας ήττας σε δεύτερο παιχνίδι».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του: «Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο σκοράραμε και πιο εύκολα από κάποια λάθη του αντιπάλου. Δεν μπορείς να έχεις πάντα την ίδια ένταση, θα πρέπει να την αναζητήσεις για να την καταφέρεις».