Έρχεται η ώρα των Αμερικάνων

20

Οι πρώτες κινήσεις της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έγιναν για την επόμενη σεζόν, με την παραμονή του Μαρκόπουλου, του Χαραλαμπίδη και του Δέδα, και την απόκτηση του Κακαρούδη.

Σιγά – σιγά, ο Νίκος Σταυρόπουλος αρχίζει να δουλεύει και το θέμα των Αμερικάνων και στην ΚΑΕ εκτιμούν ότι δεν θα αργήσουν να γίνουν κι αυτές οι προσθήκες.

Αυτή την εποχή τελειώνει και το σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας κι αρκετοί παίκτες, που ήλπιζαν ότι θα βρουν συμβόλαια στο ΝΒΑ, θα συνειδητοποιήσουν ότι η επιλογή τους πλέον θα είναι η Ευρώπη. Είναι μια καλή δεξαμενή για να βρει κανείς καλούς παίκτες και ο Σταυρόπουλος ποντάρει σ΄ αυτή ητη δεξαμενή των παικτών που δεν θα βρουν συμβόλαια στο ΝΒΑ.

Μάλιστα, στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας συμμετέχουν και κάποιοι παίκτες που ο Σταυρόπουλος “τσέκαρε” στο τουρνουά του Πόρτσμουθ, που έγινε το Πάσχα και είναι στην αναμονή.

Στον ΠΑΟΚ στοχεύουν στην απόκτηση τουλάχιστο 2 και μάξιμουμ 4 Αμερικάνων, για τη νέα σεζόν. Όπως είναι γνωστό, Κούπερ και Πέιν αποτελούν ήδη παρελθόν, αφού έχουν υπογράψει σε Ρωσία και Γαλλία, αντίστοιχα.