Έτοιμος για την πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Basketball Champions League και βρίσκεται από σήμερα στη  Τουρκία για τον αυριανό αγώνα με την Καρσίγιακα.

Μάλιστα, η ομάδα προπονήθηκε επί τούρκικου εδάφους, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει όλους του τους παίκτες διαθέσιμους.

Αναλυτικά:

Στο γήπεδο της Pinar Karsiyaka, όπου αύριο το βράδυ θα δώσει τη μεγάλη μάχη για την πρόκριση, προπονήθηκε απόψε ο ΠΑΟΚ. Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχαν όλοι οι παίκτες που έχουν ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Τουρκία, στην τελευταία και δίωρης διάρκειας πρόβα ενόψει του αυριανού ματς με την Pinar Karsiyaka.

Η αποστολή της Ελληνικής ομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί από τη Θεσσαλονίκη, και κατά την άφιξή της στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει στη Σμύρνη, την υποδέχθηκε η Πρόξενος της Ελλάδας κα Αργυρώ Παπούλια. Η κα Πρόξενος είναι κοντά στην αποστολή του ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή, ενώ θα παραβρεθεί αύριο και στο παιχνίδι.

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Σμύρνη, δεν ταξίδεψε τελικά ο Μπάνε Πρέλεβιτς, λόγω έκτακτου προβλήματος που αντιμετώπισε με την μέση του.