Έφτασε ο Βον – «Άρης, η μεγαλύτερη ομάδα στην καριέρα μου»

28

Στη Θεσσαλονίκη έφθασε πριν από λίγο, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μπάσκετ του Άρη, ο Κουάμε Βον. Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε ενθουσιασμένος, χαρακτήρισε «θρύλο» τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τόνισε πως είναι έτοιμος να κάνει ό,τι του ζητηθεί στο γήπεδο.

Αρχικά είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, με πολύ σπουδαίο προπονητή και υπέροχους φιλάθλους. Ανυπομονώ για την ατμόσφαιρα».

Για το τι γνωρίζει για τον Άρη: «Ο Άρης έχει μεγάλη ιστορία, ξέρω ότι έχει κερδίσει πολλά πρωταθλήματα. Ο προπονητής μας είναι θρύλος. Σίγουρα η μεγαλύτερη ομάδα που θα παίξω μέχρι στιγμής στην Ευρώπη».

Για το αν επικοινώνησε με τον Γιαννάκη: «Δεν μιλήσαμε ακόμη, αλλά αισθάνομαι έτοιμος να κάνω ότι μου πει στο γήπεδο».

Για τη θέση του: «Προτιμώ πόιντ γκαρντ, να δημιουργώ για τους συμπαίκτες μου και μετά να σκοράρω, όσο χρειάζεται η ομάδα. Αγωνίζομαι και στο «1» και στο «2». Όπου μου ζητηθεί».

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του: «Να περάσω τη νοοτροπία του νικητή. Μου αρέσει να κερδίζω, να παίζω πικ εν ρολ. Γενικότερα δεν μπορώ να περιγράψω τα χαρακτηριστικά μου, αλλά είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητηθεί μέσα στο γήπεδο».

Πέρσι δύο φορές «νίκησε» τον Άρη με τους Σκάιλαϊνερς με καλάθι στο τέλος: «Αισθάνομαι clutch player και μπορώ να το κάνω αν χρειαστεί».

Για το αν ξέρει κάποιους από τους νέους συμπαίκτες του: «Γνωρίζω όλους τους παίκτες της ομάδας σαν ονόματα, αλλά δεν τους ξέρω ακόμη προσωπικά».