«Έχουμε ένα μειονέκτημα»

45

Στην αντοχή της ομάδας, στο στόχο της επόμενης μέρας, αλλά και στη δύσκολη στιγμή του γυμναστή του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Περιστερίου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε:

«Πετύχαμε μια ακόμα σημαντική νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο λειτουργήσαμε πολύ καλύτερα και είχαμε καλύτερη αντίδραση, συγκριτικά με το πρώτο. Ήταν δικό μας λάθος που δεν καταφέραμε να πείσουμε τους παίκτες μας ότι απέναντί μας είχαμε με την τρίτη ομάδα στο πρωτάθλημα και δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, προσαρμοστήκαμε στην άμυνα του αντιπάλου, αντιδράσαμε και με καλά ποσοστά στα σουτ τριών πόντων πήραμε μια μεγάλη και σημαντική νίκη.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη θέληση, τη διάθεση και το πάθος τους αλλά και στον κόσμο που μας βοήθησε πάρα πολύ, μπήκε στο παιχνίδι, μας έδωσε την απαραίτητη ώθηση και μας υποστήριξε με φωνή και παλμό.

Τέλος, αφιερώνω αυτή τη νίκη στον γυμναστή μας, τον Βασιλείου, ο μικρός γιος του οποίου υποβλήθηκε σε σημαντική μια επέμβαση, του ευχόμαστε περαστικά, να είναι σιδερένιος και μαχητής όπως όλοι στον ΠΑΟΚ».

Για την καλή εικόνα του ΠΑΟΚ παρά την απώλεια του Μορέιρα:

«Η εικόνα μας είναι υψηλού επιπέδου, τα αντανακλαστικά μας λειτούργησαν στη φυγή του Μορέιρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε αυτό το χρονικό σημείο και πέρυσι είχε ανάλογη εικόνα. Προσαρμοστήκαμε καλύτερα, έχουμε βρει χημεία, έχουμε θέληση, διάθεση και γι’ αυτό έχουμε τις καλές εμφανίσεις και τις σημαντικές νίκες».

Σε γενικές γραμμές είμαστε σε καλό επίπεδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το πρωτάθλημα είναι απαιτητικό, είμαστε μέσα στους τρεις στόχους μας κάτι που θέλει συγκέντρωση. Στην τρίτη περίοδο παίξαμε πάνω από το όριό μας για να γυρίσουμε το ματς. Το Περιστέρι έχει ηττηθεί από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, κάτι που δείχνει την ποιότητά του. Τα πάντα κρίνονται στα play offs αρκεί να είσαι μέσα και να αποφύγει την 7η ή την 8η θέση. Εμάς στόχος μας είναι η επόμενη μέρα, πρέπει να είμαστε καλά την επόμενη μέρα…»

Για τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ περί… αντοχής:

«Αναφέρθηκα στο αγωνιστικό… Έχουμε ένα μειονέκτημα με την απώλεια ενός βασικού μας παίκτη, μια απώλεια που βιώνουμε καθημερινά. Το ρόστερ μας είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο, που προέβλεπε έναν παίκτη ακόμα γιατί είναι δύσκολη η καθημερινότητα…»