«Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Νιώθουμε δυνατοί…»

20

O Αμερικανός σέντερ του ΠΑΟΚ, Ντάριους Γκάρετ σε δηλώσεις του, στάθηκε στην κατάσταση στην ομάδα, σχολίασε τη νίκη επί τουΠεριστερίου, τη φυγή του Μορέιρα, καθώς και το ματς πυο ακολουθεί με τη Ναντέρ, για το Basketball Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση της ομάδας:

«Νιώθουμε δυνατοί, ενωμένοι και αισιόδοξοι σαν σύνολο, γεγονός που το δείχνουμε! Υπάρχει θετική ενέργεια γύρω από την ομάδα, στο γήπεδο, άσχετα με ό,τι έγινε το τελευταίο διάστημα. Αγωνιστικά, έχουμε ακόμη δρόμο για να βελτιωθούμε και να είμαστε ακόμη καλύτεροι για τη συνέχεια της σεζόν»,

Για τη νίκη επί του Περιστερίου και την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο:
«Ο βασικότερος λόγος που έκανε το παιχνίδι να γυρίσει υπέρ μας, ήταν το ότι διατηρήσαμε τη θετική σκέψη μας σαν ομάδα. Μείναμε ενωμένοι και συνεχίσαμε να παλεύουμε, από τη στιγμή που βρεθήκαμε να χάνουμε με 12 πόντους. Διατηρήσαμε το μυαλό μας, ακόμη και σε σημεία που διαιτητικά σφυρίγματα, τεχνικές ποινές, μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Ίσως να παρασυρθήκαμε, σε κάποια φάση, από ορισμένα σφυρίγματα. Ως επαγγελματίες, όμως, είτε ως προπονητές, είτε ως παίκτες, οφείλουμε να παραμένουμε ψύχραιμοι, να είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που χρειάζεται να κάνουμε και να παίζουμε μπάσκετ. Αυτό πράξαμε στο δεύτερο ημίχρονο με το Περιστέρι και κερδίσαμε».

Για τις δικές του αυξημένες αρμοδιότητες μετά την αποχώρηση του Μορέιρα:
«Είναι φυσιολογικό, θα έλεγα. Ίσως παίζω λίγο περισσότερο, στο τέλος της ημέρας, όμως, είναι η δουλειά μου. Δεν το σκέφτομαι πολύ, προσπαθώ να παίζω με απλό τρόπο, όσο γίνεται καλύτερα και να το διασκεδάζω».

Για το επόμενο παιχνίδι, στην έδρα της Ναντέρ στο Basketball Champions League:
«Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Champions League, να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έχουμε να ξεκουραστούμε, έστω και για λίγο και από σήμερα θα ασχοληθούμε με την προετοιμασία μας και το τι πρέπει να κάνουμε, προκειμένου να διεκδικήσουμε τη νίκη και με τη Ναντέρ».