Αγγέλου: «Ευχαριστώ για την αρνητική κριτική»

41

Ο Βαγγέλης Αγγέλου, μίλησε για την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ, το που κρίθηκε το παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι παίρνει πάνω του την πίεση που υπάρχει, ευχαριστώντας για την αρνητική κριτική.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Χάσαμε το παιχνίδι από τις κατοχές. Το μπάσκετ έχει δύο κατηγορίες. Τις κατοχές και τις αποφάσεις. Δεν είχαμε καλές αποφάσεις σε αυτοματισμούς. Τα 13 επιθετικά ριμπάουντ και τα 17 λάθη ήταν καθοριστικά. Η ΑΕΚ είναι πρώτη ομάδα σε κλεψίματα. Έχει καλή αντίδραση στα χέρια. Μετά, έρχονται οι αποφάσεις. Είναι σημαντική η κάθε κατοχή. Πρέπει να διαβάζεις ο αντίπαλος τη θέλει. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δώσαμε τις βολές και έτσι χάσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε».

Για το που είναι το πρόβλημα: «Το πρόβλημα είναι στο ροτέισον. Το πως κρατάς την επαφή σου με το σκορ. Είχαμε χαμηλό ποσοστό στο πικ εν ρολ και όσες φορές προσπαθήσαμε να βάλουμε τη μπάλα στο καλάθι λειτούργησαν καταπληκτικά».

Για το ότι είπε στους παίκτες να έχουν ψηλά το κεφάλι: «Την πίεση την παίρνω εγώ. Είναι λογική η αγανάκτηση. Ο Αγγέλου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Αυτός έχει επαφή με τη διοίκηση. Ευχαριστώ για την αρνητική κριτική. Οι παίκτες φοράνε τη φανέλα και πρέπει να έχουν ψηλά το κεφάλι. Να έχουν την μεγαλύτερη αποφασιστικότητα που υπάρχει μέσα στο παρκέ».