Αισιοδοξία για την άρση του απαγορευτικού

41

Θέμα ημερών αισιοδοξούν οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης ότι αποτελεί το θέμα της άρσης του απαγορευτικού της FIBA στην ομάδα για μεταγραφές. Αυτό επανέλαβε ο Χρήστος Γαλιλαίας, μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5».

«Πρόθεσή μας ήταν να τελειώσουμε με τις πέντε από τις έξι περιπτώσεις. Από μόνη της η FIBA έστειλε επιστολή και μας είπε ‘λύστε τις πέντε περιπτώσεις και θα δούμε την τελευταία προβληματική (Μάιλς)», είπε το μέλος τα διοίκησης της ΚΑΕ, που ευχαρίστησε δημόσια τον Θανάση Πλιάκη.

«Αν δεν ήταν ο κ. Πλιάκης κανένα απαγορευτικό δεν θα περιμέναμε να αρθεί. Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφερθώ σε ποσά αλλά κρατήστε αυτό που είπα», τόνισε ο Γαλιλαίας, για έναν εκ των χρηματοδοτών της ΚΑΕ.

Αναφερόμενος στο θέμα προπονητή είπε ότι υπάρχει επαφή με τον Δημήτρη Πρίφτη, χωρίς όμως να είναι ακόμα κάτι οριστικό, ενώ για το θέμα του Αλέξανδρου Βεζένκοφ τόνισε: «Μέχρι τις 31 Ιουλίου έχει προθεσμία να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης και αν βρει ομάδα να αποχωρήσει. Από την 1η Αυγούστου τον πρώτο λόγο έχει ο Άρης».

Τέλος, για την επιστροφή του Γκάλη, την «ανοιχτή πόρτα» με Γιαννάκη, τη στήριξη μέσω διαρκείας του Σούμποτιτς και το κλίμα που δημιουργείται γύρω από την ομάδα, τόνισε: «Είναι πολύ ευχάριστο, απλά τα όνειρα όλων των Αρειανών, που μοιραζόμαστε κι εμείς περνάνε μέσα από την οικονομική εξυγίανση. Τίποτα δεν μπορεί να λυθεί αν δεν υπάρχουν υγιείς βάσεις».