Αναμνήσεις 50 ετών του Α.Ο. “Μέγας Αλέξανδρος” Τρικάλων Ημαθίας(videos)

Πενήντα χρόνια δραστηριοτήτων και προσφοράς στην κοινωνία γιόρτασαν  οι φίλοι του συλλόγου Α.Ο. “Μέγας Αλέξανδρος” στα Τρίκαλα Ημαθίας.

Οι διοργανωτές της βραδιάς έκαναν ιστορική αναδρομή, αφιέρωσαν ειδική ενότητα στους απόντες, βράβευσαν όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ άπαντες χόρεψαν στους ρυθμούς της Ορχήστρας Νέων Δίου και της Ξανθίππης Καραθανάση.

Το κέφι ανέβηκε στα ύψη όταν άρχισαν τα τραγούδια από την ανατολική Ρωμυλία απ’ όπου κατάγονται οι περισσότεροι κάτοικοι του όμορφου χωριού.

Αθλητικό τέκνο του Α.Ο “Μέγας Αλέξανδρος” είναι ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την  ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπαιξε ποδόσφαιρο στη παιδική ομάδα του συλλόγου, καλύπτοντας τις θέσεις του αριστερού μπακ και του τερματοφύλακα.

Σε ηλικία 15 ετών έκανε δελτίο ποδοσφαιριστή, αλλά σχεδόν αμέσως άφησε την ασπρόμαυρη μπάλα και το χόρτο για να κατευθυνθεί στο μπάσκετ.

Το δελτίο του Ιτούδη υπάρχει το αρχείο του συλλόγου και στο ρεπορτάζ του Alex Web TV.

Ποδοσφαιριστής της ομάδας των Τρικάλων Ημαθίας διετέλεσε και ο πατέρας του προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Στέργιος Ιτούδης, ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση και ως παλαίμαχος του Α.Ο. “Μέγας Αλέξανδρος” έλαβε τιμητικό δίπλωμα.

Τα βίντεο με το ρεπορτάζ της εκδήλωσης: