«Ανταγωνιστικοί με τον Παναθηναϊκό»

9

Το ότι η εικόνα του Παναθηναϊκού αποτελεί κίνητρο για τον Άρη, ανέφερε ο Δημήτρης Φλιώνης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δυο ομάδων. 

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε στο μπλογκ του στο site του ΕΣΑΚΕ: 

«Να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του πρωτοπόρου και αήττητου μετά από 20 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, Παναθηναϊκού. Όλοι ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο με τους υψηλότερους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ειδικά εντός έδρας παρουσιάζει μια ακόμη καλύτερη εικόνα. Το γεγονός αυτό αποτελεί κίνητρο για εμάς καθώς ξέρουμε την ομάδα μας. Εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα και να φανούμε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται.

Θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε κέρδη απ’ αυτόν τον αγώνα, ενόψει των δυο πολύ σημαντικών παιχνιδιών με την Κύμη στην έδρα μας και κόντρα στα Τρίκαλα εκτός έδρας, τα οποία πρέπει και θέλουμε να κερδίσουμε. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια μικρή διακοπή που θα έχουμε χρόνο να ετοιμαστούμε για την τελευταία και πολύ κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος με τους εναπομείναντες αγώνες.

Επειδή δεν θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε ξανά στη διάρκεια της Μεγάλης Βδομάδας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».