Αντιδράσεις για την φασιστική ενέργεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

1021

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει σήμερα με την απίστευτη απόφαση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να αφαιρέσει τα εισιτήρια διαρκείας δύο κατόχων διαρκείας VIP, επειδή έκαναν κριτική στον προπονητή της ομάδας.

Πρόκειται για μία απόφαση που εκθέτει σε μεγάλο βαθμό τον Μπάνε Πρέλεβιτς, αλλά και τον υπάλληλο της ΚΑΕ, Τέλη Ζουρνατζίδη, ο οποίος σύμφωνα με τους “παθόντες” έπαιξε ρόλο στην απαράδεκτη απόφαση της ΚΑΕ.

Μάλιστα, για να “νομιμοποιήσει” την απρέπειά της, η ΚΑΕ έκανε και διοικητικό συμβούλιο χθες το βράδυ. Αν και υπήρχαν αντιδράσεις γι΄ αυτή την απόφαση, ο Πρέλεβιτς ενημέρωσε τους δύο κατόχους διαρκείας ότι χάνουν τη θέση τους στο PAOK SPORTS ARENA.

Aυτή η απόφαση έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, καθώς ποτέ στο παρελθόν πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ακόμη κι αυτοί που έβαζαν χρήματα στην ομάδα, δεν προέβησαν σε τέτοιες φασιστικού τύπου ενέργειες, αφαιρώντας εισιτήρια διαρκείας από οπαδούς, επειδή κριτικάρουν μια επιλογή τους, όπως είναι ο προπονητής.

Το ιδιαίτερο στην περίπτωση, πως ο ένας κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας VIP, δεν είναι ένας απλός οπαδός, αλλά πρόκειται για πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ, που έχει βάλει χρήματα από την τσέπη του στην ομάδα μπάσκετ, τα οποία δεν ζήτησε πίσω.

Αυτό το γεγονός, κάνει ακόμη μεγαλύτερη την απρέπεια της διοίκησης Πρέλεβιτς και όποιου άλλου βρίσκεται πίσω απ΄ αυτήν.

Αναμένεται η αντίδραση της ΚΑΕ, μετά την αναστάτωση που προκάλεσε αυτή η ακατανόητη απόφασή της, αλλά και η θέση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, με πρόταση του οποίου έχει διοριστεί η διοίκηση Πρέλεβιτς στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ.