Απάντηση ΠΑΟΚ σε Γιαννάκη

Mετά το τέλος του αγώνα στο «Αλεξάνδρειο» και τη νίκη-θρίλερ του ΠΑΟΚ με σκορ 65-66, ο Τέλης Ζουρνατσίδης παραχώρησε δήλωση στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ευχαριστώντας την ομάδα και δίνοντας απάντηση για όσα ακούστηκαν γύρω από την αναβολή του ντέρμπι.

Αναλυτικά ο τιμ μάνατζερ του Δικεφάλου δήλωσε:

«Να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ για τον τρόπο με τον οποίο προετοιμάστηκαν και κυρίως τους παίκτες. Ιδιαίτερα τους Έλληνες που αντιλαμβάνμενοι τη σημασία αυτού του αγώνα αγωνίστηκαν με τέτοιο τρόπο και βοήθησαν τους ξένους παίκτες να καταλάβουν τι σημαίνει.

Οι παίκες μας έδειξαν ότι δεν φοβούνται να παίξουν στο Παλε. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα για να κάνει προπόνηση ο Άρης, όπως είπαν πρόσφατα παλιοί παράγοντες του Άρη. Είναι παλικάρια και εξαιρετικοί παίκτες.

Πολύ συνειδητά υποστηρίζουμε το πλάνο με τους Έλληνες παίκτες. Χρειάζεται χρόνο, το ξέρουμε και δεν μας πειράζει που κάποιες φορές έρχονται και άσχημα αποτελέσματα. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να γίνει ξανά ο ΠΑΟΚ μεγάλος.

Ευχαριστούμε τη διοικούσα επιτροπή του Άρη για την προσπάθεια που έκανε, παρά το μικρό διάστημα που έχει αναλάβει, για να διεξαχθεί ο αγώνας σε καλές συνθήκες, με εξαίρεση τα γεγονότα στο τέλος.

Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο μας, τον Μπάνε Πρέλεβιτς που αντιεμετωπίζει ένα τραυματισμό στη μέση, που τον ταλαιπωρεί από το παρελθόν. Ειμαστε πολύ δεμένος σύλλογος σε όλα τα τμήματα με μεγάλη συμπαράσταση από όλους σε όλους».

Για τη δήλωση Γιαννάκη ότι ευνόησε τον ΠΑΟΚ η αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα:

«Δηλαδή ο κουρασμένος κι απογοητευμένος ΠΑΟΚ με αγώνες Τετάρη και Σάββατο είχε το αβαντάζ απέναντι μια ομάδα που δεν αγωνίζεται σε τέτοιους ρυθμούς; Να ψάξετε από ποτέ είχε τεθεί το αίτημα της αναβολή. Ο Άρης ήθελε τότε την αναβολή! Άκουσα πολλά πράγματα. Ξέρω ότι σε κάτι τέτοιες μονομαχίες, ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ο χαμένος…»