Απίστευτο: Χούλιγκαν του Ολυμπιακού έξω από το σπίτι του Αναστόπουλου

Σκηνές ντροπής: Περισσότεροι από 100 χούλιγκαν του Ολυμπιακού βρίσκονται αυτή την ώρα κάτω από το σπίτι του Παναγιώτη Αναστόπουλου. Απειλούν και βρίζουν τον διαιτητή και την οικογένειά του!

Ο απόλυτος διασυρμός της αστυνομίας, του ΕΣΑΚΕ και των αρμόδιων Υπουργείων! Αυτή την ώρα περίσσοτεροι από 100 οπαδοί του Ολυμπιακού (50-60 μηχανάκια) βρίσκονται κάτω από το σπίτι του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου, τον απειλούν και βρίζουν τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο Αναστόπουλος αποτελεί το πρόσωπο των ημερών μετά τον ορισμό του στον αγώνα των Πειραιωτών με τον Προμηθέα και έχει στοχοποιηθεί ευθέως.

Οι χούλιγκαν της ομάδας του Πειραιά εντόπισαν το σπίτι του και έφτασαν εκεί. Προφανώς, το ένα περιπολικό που βρίσκεται στο σημείο για να τον φυλάει αδυνατεί να πράξει το οτιδήποτε. Αφού φώναξαν υβριστικά συνθήματα για τον ίδιο και την οικογένειά του, προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό του και… πολιορκούν το σπίτι του, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Πρόκειται για σκηνές που προκαλούν αποτροπιασμό για την εικόνα του κράτους, αλλά και για το Υφυπουργείο, που κατά τα άλλα φυλάει τον διαιτητή, που έχει στοχοποιηθεί ευθέως το τελευταίο διάστημα. Δίχως αμφιβολία, οι σκηνές ντροπής βαραίνουν όλους τους αρμόδιους φορείς, που εμπλέκονται στο συγκεκριμένο θέμα.

Την ίδια ώρα, το Υφυπουργείο, ο ΕΣΑΚΕ και όχι μόνο νίπτουν τας χείρας τους με τη στάση τους και εξωθούν τον διαιτητή να δηλώσει κώλυμα, ώστε να μην κατέβει στο ΣΕΦ.

πηγή:sdna.gr