Αποστολή με ΑΕΚ χωρίς…γκαρντ

27

Χωρίς δύο βασικά στελέχη του ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μάλιστα, οι δύο απόντες προκαλούν “πονοκέφαλο” στον Ηλία Παπαθεωδόρου που θα έχει λιγοστές λύσεις στις θέσεις των γκαρντ καθώς Αντώνης Κόνιαρης και Λάκι Τζόουνς θα απουσιάζουν από το αυριανό (11/4) παιχνίδι με την Ένωση.

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ:

Με δύο σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League (11/4, 17:00).

Πιο συγκεκριμένα, την αποστολή του ΠΑΟΚ δεν θα ακολουθήσουν οι Αντώνης Κόνιαρης και Lucky Jones. Ο Κόνιαρης ταλαιπωρείται από πυώδη αμυγδαλίτιδα, ενώ ο Jones τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση, με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγο για κάκωση συνδέσμου στο γόνατο. Ο Αμερικανός θα υποβληθεί σε εξετάσεις αύριο, οπότε και θα διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Έτσι, η αποστολή του ΠΑΟΚ που θα πετάξει σήμερα το απόγευμα (17:25) για την Αθήνα συμμετέχουν οι: Terran Petteway, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Phill Goss και Darnell Jackson.