Αποστολή με πρόβλημα

21

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Κύμη, με τον Ουσμάν Κρουμπάλι να ακολουθεί μεν την αποστολή, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. 

Ο σέντερ του ΠΑΟΚ έσπασε στην προπόνηση της Τρίτης την μύτη του και παρέμεινε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο. Σήμερα το πρωί βγήκε, αφού του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Αναλυτικά από την επίσημη ενημέρωση: 

Με μια μεσημεριανή προπόνηση ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του εν όψει του αυριανού αγώνα με την Κύμη (15/2, 18:15) για την 16η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο, την ώρα, μάλιστα, που διεξαγόταν η κλήρωση για την επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Μετά την προπόνηση, η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε οδικώς για την Εύβοια όπου και θα διανυκτερεύσει.

Την αποστολή ακολούθησε και ο Ousman Krubally, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, καθώς ο Αμερικανός σέντερ έσπασε την μύτη του στην προπόνηση της Πέμπτης, χρειάστηκε να του γίνει ανάταξη και να του τοποθετηθεί προστατευτικός νάρθηκας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Λίνο Χρυσικόπουλο, Ousman Krubally, Αντώνη Κόνιαρη, Θοδωρή Καρρά, Απόλλωνα Τσόχλα, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Θοδωρή Ζάρα, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Δημήτρη Κατσίβελη, Darnell Jackson, Phil Goss, Lucky Jones.