Αποχωρεί κι ο Λαγκαδάς, κίνδυνος για Ηρακλή

Μετά τον Ηλυσιακό, που αποχώρησε από το πρωτάθλημα, και ο Ερμής Λαγκαδά, που έχει ήδη υποβιβαστεί δεν κατεβαίνει να παίξει το Σάββατο στο παιχνίδι με τον Αετό στην Αθήνα…

«Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά, ο αγώνας μεταξύ των Σωματείων Αετός ΓΑΣ – ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά για το Πρωτάθλημα της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Αετός ΓΑΣ με σκορ 20 – 0», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Έτσι ο Αετός παίρνει ξεκούραστα τους δύο βαθμούς, και με τους δύο που παίρνει κι από τον αγώνα με τον Ηλυσιακό που δεν θα γίνει, εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή του στην Α2.

Ουσιαστικά για την άλλη μία θέση που οδηγεί στην Β΄ Εθνική, μάχονται να την αποφύγουν Ηρακλής και Φίλιππος Βέροια, που το Σάββατο παίζουν μαζί στο Ιβανώφειο! Ο Φίλιππος έχει μία νίκη παραπάνω (8 έναντι 7) κι αν κερδίσει ο Ηρακλής, ισοβαθμούν, με τους κυανόλευκους να ευνοούνται στην ισοβαθμία, καθώς κέρδισαν και στη Βέροια (65-63).

Αν κερδίσει ο Φίλιππος, και μάλιστα με διαφορά 3 πόντων και άνω, όλα τελειώνουν και ο Ηρακλής υποβιβάζεται, καθώς θα έχει δύο νίκες λιγότερες και θα χάνει την ισοβαθμία.

Οι 3 αγωνιστικές που απομένουν :

Φίλιππος Βέροιας (8-15) : Ηρακλής (ΕΚΤΟΣ), Ερμής Λαγκαδά (ΕΝΤΟΣ), Παγκράτι (ΕΚΤΟΣ)

Ηρακλής (7-16) : Φίλιππος (ΕΝΤΟΣ), Παγκράτι (ΕΝΤΟΣ), Ψυχικό (ΕΚΤΟΣ)